top of page

4. İŞİTME TEKNOLOJİLERİ SEMPOZYUMU


02-03 MART 2024 - Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı - İstanbul


İŞİTDER (İşitme Cihazı İthalatçıları Derneği) tarafından 02 - 03 MART 2024 tarihlerinde Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı - İstanbul’da düzenleyeceğimiz 4. İşitme Teknolojileri Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.


Sempozyumumuzun ana amacı, işitme cihazı, işitsel implantlar ve tanısal cihazlar teknolojisindeki güncel yenilikleri, gelişmeleri, ürün ve hizmetleri sizlerle paylaşmak ve dünyadaki gelişmeleri takip etmenize olanak sağlamaya çalışmaktır.


Sempozyumun bir diğer amacı odyoloji, odyometri programlarının öğrenci ve mezunlarının sektör temsilcileri ile tanışmalarını sağlayarak kariyerlerini planlamalarına yardımcı olmaktır.


Sonuç olarak işitme cihazı, işitsel implant, tanısal cihaz ithalatçıları ve üreticileri ile sektör profesyonelleri, odyologlar ve odyometristler gibi tüm disiplinleri bir araya getirmeyi amaçlayan bu sempozyumda, etkin ve faydalı bir sinerji yaratmayı hedefliyoruz.


İşitme cihazı, işitsel implant ve diagnostik sektöründe faal olarak çalışan konuşmacılarımızın bilgi ve tecrübelerini paylaşacakları sempozyumumuzda sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz.


Siz yoksanız bir eksiğiz…


İŞİTDER | İşitme Cihazı İthalatçıları Derneği

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page